Ασφάλεια συναλλαγών

ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΑΣ Ε.Π.Ε.

Η Δραγατσίακς Ε.Π.Ε. αντιλαμβάνεται το μεγάλης σημασίας θέμα ασφάλειας των δεδομένων και συναλλαγών σας και για το λόγο αυτό λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλισή τους.

Η ιστοσελίδα προστατεύει τα μέλη της από τυχόν υποκλοπές στοιχείων με την μέθοδο κρυπτογράφησης στοιχείων. Η κατασκευάστρια της ιστοσελίδας έχει φροντίσει για την κρυπτογράφηση κάθε στοιχείου που εισάγει ο χρήστης σε μορφή 256bit για ασφάλεια.

Τα στοιχεία των πελατών δε γνωστοποιούνται σε τρίτους και κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα παραμένουν κρυπτογραφημένα και άρα μη ορατά από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.

Η κρυπτογράφηση εφαρμόζεται σε όλα τα στάδια και σε όλες τις διαδικασίες συναλλαγής και αποστολής προσωπικών δεδομένων-στοιχείων από και προς το dragatsikas.gr όπως στο καλάθι αγορών, στην προσωπική σελίδα εγγεγραμμένου χρήστη – πελάτη, στη σελίδα δημιουργίας λογαριασμού εγγεγραμμένου χρήστη, στη φόρμα παραγγελίας και στη μεταφορά των δεδομένων από και προς το dragatsikas.gr.

Επίσης, κατά τη διαδικασία της εκτέλεσης των πληρωμών με πιστωτική κάρτα, τα προσωπικά στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν γνωστοποιούνται σε καμία μη εξουσιοδοτημένη υπηρεσία πέραν της εξουσιοδοτημένης εταιρίας για διαδικτυακές χρεώσεις. Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών παραμένουν κρυπτογραφημένα ώστε σε καμία περίπτωση να μην διαρρεύσουν σε τρίτα πρόσωπα.

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι: α) ο κωδικός εισόδου (e-mail ή username) και β) ο προσωπικός μυστικός κωδικός ασφαλείας (password), οι οποίοι, κάθε φορά που τους καταχωρείτε, σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Μπορείτε να αλλάξετε τους κωδικούς αυτούς όποτε και όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των κωδικών και αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διατήρηση της μυστικότητας και της απόκρυψής αυτών από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής των κωδικών, πρέπει να μας ειδοποιήσετε αμέσως αλλιώς η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε τους κωδικούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών.

Σήμερα φιλοδοξούμε και πιστεύουμε πως θα κάνουμε το ίδιο για όλους εσάς που θα προτιμήσετε τον νέο τρόπο ηλεκτρονικών αγορών. Εμείς θα προσπαθούμε καθημερινά να εμπλουτίζουμε τον κατάλογο των ειδών που θα έχουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και θα είμαστε δίπλα σε κάθε ανάγκη που σας παρουσιάζεται. Με την επικοινωνία μαζί σας θα κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου να καλύψουμε τις επιθυμίες ή ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.