ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Από το 1959!

ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΑΣ Ε.Π.Ε.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΑΣ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1959 με αντικείμενο την πώληση χονδρικής και λιανικής, κλωστικών, νημάτων, ψιλικών και συναφών ειδών. Η άριστη ποιότητα των προϊόντων και η σχέση τιμής καθώς και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών την έκαναν να ξεχωρίσει και ν' αναπτυχθεί γρήγορα στην Δυτική Μακεδονία.

Το 1980 η εταιρεία μεταφέρθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της όπου στεγάζεται έως και σήμερα, στην Κοζάνη στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 8. Σε πέντε ορόφους στο κέντρο της πόλης η εταιρεία συνεχίζει αδιάκοπα τις εργασίες της στηριζόμενη στις κατάλληλες επιχειρηματικές επιλογές, την επιτυχημένη διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων της και βέβαια όλα αυτά με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της!

Σήμερα φιλοδοξούμε και πιστεύουμε πως θα κάνουμε το ίδιο για όλους εσάς που θα προτιμήσετε τον νέο τρόπο ηλεκτρονικών αγορών. Εμείς θα προσπαθούμε καθημερινά να εμπλουτίζουμε τον κατάλογο των ειδών που θα έχουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και θα είμαστε δίπλα σε κάθε ανάγκη που σας παρουσιάζεται. Με την επικοινωνία μαζί σας θα κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου να καλύψουμε τις επιθυμίες ή ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι αξίες μας

logo small 1

Εμπιστοσύνη

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους πελάτες και τους προμηθευτές.

logo small 1

Κοινωνική ευθύνη

Λειτουργούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στην κοινωνία.

logo small 1

Εξέλιξη

Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στη δουλειά μας και συνεχώς αναπτυσσόμαστε ως άτομα και ως πολυκατάστημα. Το ίδιο πιστεύουμε πως θα κάνουμε και μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.